dilluns, 25 de febrer del 2008

Ja sóm més de 70 finishers

Hola a tots els finishers. Primer de tot informar-vos que ja s'han tancat les llistes d'inscripció perquè hem arribat a les 70 places, en concret, 72 participants. A remarcar que al final, s'ha animat una dona, així que serem 71 ironman i 1 ironwoman!!!!


TROBADA DISSABTE 1 DE MARÇ A PROBIKE
Finalment creiem que res millor per començar que fer-nos una foto de grup. Amagueu panxeta!!!. Quedarem a les 12.30 hores a PROBIKE, ens fem la foto al pati, i ens n'amen cap a la Piscina St. Jordi, que la tenim a un pas.

PROBA DE NIVELL DE BICI I CÓRRER
Tal i com us ha avançat en Josef Ajram, us confirmem les dates per la 2na i 3ra trobades de grup pels nivells de bici i córrer respectivament.

Dissabte 8 de març a les 9.00 h a PROBIKE
Per la prova de nivell de la bici, quedarem el dissabte 8 de març a PROBIKE. Farem una ruta d'uns 60 quilòmetres amb 1.100 metres de desnivell acumulat. Itinerari circular: PROBIKE-Vallvidrera-St. Cugat-Cerdanyola-Forat del Vent-Barcelona-La Rabassada-Probike.

Cal venir equipat i canviat.

Dijous 13 de març a les 19.30 hores al Club Natació Barcelona.
Per la prova de nivell de córrer quedarem el dijous 13 de març a les 19.30 hores davant el Club Natació Barcelona. La durada serà d'una hora aproximadament.
Recordeu que heu de venir canviats.

PLA D'ENTRENAMENTS
Us enviarem un pla d'entrenament setmanal molt bàsic per començar a fer boca. Hi trobareu els entrenaments recomanats en natació, bici i córrer. Us recomanem sempre el temps màxim que hi heu de dedicar. Això és molt important. No fer més del que està recomanat i sobretot, recordeu que TOT COMPTA. Una sortida, un dia al gimnàs, spinning. Sigui el que sigui, això suma i és molt important.

FELICITATS A T@TS!. Això comença!



2 comentaris:

Xavi GP ha dit...

la trobada de natació, no era pel 1 de Març dissabte????

Probike - Intemperie ha dit...

Si, és l'1 de març. Moltes gràcies. Disculpeu l'errada.