dilluns, 11 de febrer del 2008

Primera trobada de FINISHERS 1 de març Piscina St. Jordi


El proper dissabte 1 de març primera trobada de FINISHERS a la piscina SANT JORDI de Barcelona. En David Soler i Teresa Rovira s’encarregaran de supervisar les nostres evolucions al llarg dels 1.000 metres de piscina que haurem de fer cadascún. Tindrem tres carrils reservats exclusivament per nosaltres, de les 13 h a 15 h del dissabte. Cal arribar a les 12.30 hores. Important ser puntuals. En acabar, i pels que vulguin apuntar-se, dinar de “dieta mediterrània sana”.

Més endavant, quedarem per fer la prova de nivell de bici i de córrer.

Informar-vos també que estem preparant el pla general d’entrenament per totes les disciplines, i que tan bon punt el tinguem llest us el farem arribar per email per començar a posar-lo en pràctica.

També, i a petició vostra, intentarem tenir el més aviat possible, el mono de triatló a les botigues de PROBIKE-INTEMPERIE. Us avisarem quan estigui disponible.

Recorda:

Dissabte 1 de març
TROBADA PISCINA SANT JORDI
Carrer de Paris, 114
08025 Barcelona.
Hora: 12.30 hores.


No hi falteu.

5 comentaris:

Xavi GP ha dit...

coi, això ja arranca.

Hauré de començar a nedar sense l'anec que sino crec que trigaré molt.

ens veiem.

Anònim ha dit...

No hi faltaré.
Per cert, estic a punt de comprar una bici de carretera casi nova després de molt mirar.
Ja vaig estar parlant i assesorantme molt amb el Javier de Probike però m'agradaria saber si es pensa buscar alguna bici especialment bé de preu per tots aquells que no tinguin. Suposo que depén molt del nivell i pressupost de cadascú però jo abans de comprar volia preguntar.

Ens veiem, Palu

Anònim ha dit...

40 piscines el primer dia per fer una prova de nivell? Comencem fortets, eh nois!!! Espero que en David i la Teresa ("els gurús de l'aigua") s'apiadin d'alguns de nosaltres.

Adverteixo que hi ha una errada important en l'adressa de la Piscina Sant Jordi: no està ubicada al Passatge de París sino al Carrer de París, 114 (Passatge de París està per la zona del Clot), així que aneu amb compte els que porteu gps no fos cas que busquessiu la Piscina Sant Jordi per la Meridiana.

Fins ben aviat, companys!
Jordi

Anònim ha dit...

Per cert, seria possible que penjessiu el disseny de l'equipació? Em penso que no sóc l'únic que té ganes de saber cóm és!

Anònim ha dit...

Quina por, 70 tios en 3 carrils de la piscina! Ja mola, així comencem a practicar l´entrada a láigua dún triatló!!!!
jejeje