dijous, 6 de març del 2008

CALENDARI OFICIAL DUATLO-TRIATLO 2008

Hola a tothom, suposem que esteu esperant el dissabte amb ganes. Els pocs que encara no disposaven d'una flaca en condicions estan "llimant aspereses" i s'estan apoderant de magnífiques màquines rodadores amb les quals desafiarant el fort vent de Lanzarote. Així que ja podeu preparar les cames, ja que la motivació està pel núvols.

Desde l'organització us animem a continuar entrenant amb tanta força i constància com sigui possible. Recordeu que "no es fa més fort el qui més entrena, sinó el que millor ho sap fer". Sobretot pels qui tingueu un temps més ajustat.

Com ja us vàrem dir seria convenient que participessiu en probes de menys cilindrada, però molt i molt convenients per preparar l'ironman. La pàgina web de referència a catalunya és http://www.triatlo.org/, així que us recomanem que hi feu un cop d'ull.

Penjem en el blog el calendari oficial de probes de duatló i triatlo a nivell català, per que us ajudi en la preparació de l'ironman.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com tireu alguns amb la bici!! Ahir amb la BTT vaig aguantar bastant bé el tipus els primers 45km, però després se'm va fer impossible seguir el mateix ritme.. Ademés he d'aprendre a rodar en grup perquè no hi estic gent acostumat; i una mica més i xerrant xerrant amb en Josef, al passar un desviament gairebé el faig anar pel terra. Quina vergonya!

Per cert, avui ruteta de 35km. per Osona en BTT, per treure'm l'espina clavada d'ahir. Pobre bici! Si parlés segur que em maleiria els ossos per haver-li posat sabatetetes de xarol i haver-la fet rodar per carretera, quan a ella el que li agrada és que li peguin canya de la bona. I com més guarra queda, més disfruta. És així de "porcota" ella!! :D

Ens veiem dijous!

Unknown ha dit...

Esta historia es de un padre Australiano que realizaba año a año el Ironman de Australia, y su mayor ilusión era competir al lado de su hijo dicha prueba, el cual - y por desgracia -nació con parálisis cerebral. El Australiano nunca vio la situación de su hijo como obstáculo y entrenó muy fuerte - junto con su hijo - por varios años hasta que llego la hora. El australiano de aproximadamente 60 años inscribió a su hijo y a él mismo al Ironman de Australia. Esta es una prueba para gente grande... realmente gente con mentalidad ganadora, ejemplar, y con convicciones realmente fuertes, y terminar un Ironman es algo fuera de este mundo.
Sense comentaris:
http://www.youtube.com/watch?v=8gm7XwtIJdM&mode=related&search