dijous, 20 de març del 2008

Campionat de Catalunya de duatló muntanya






Quatre intrèpits triatletes van assistir diumenge passat al CNC de Duatló de Muntanya que es celebrava a Vilanova i la Geltrú.

El dia va ser excelent, sol i calor. Els vem enfundar el mono, (futur mono zoot taronja i negre-club probike-intemperie). I ens vem situar en segona linia de la graella.

El recorregut, tristament amb molt poc desnivell, pràcticament nul, els trams de córrer completament urbans que van deixar un regust amarg a la gent que volia muntanya, sent justament el campionat de catalunya de du de muntanya.

Sortida brutal!! La gent del Ditec-Vilanova, van posar un ritme fortíssim des del primer moment, fent una selecció increïble abans de començar la segona volta del 1r córrer. Tres dels quatre integrants del futur equip, vem passar els 5km del primer tram en el mateix minut 19 ( corroborant el bon nivell de runnig que vam veure a la villa olímpica).
Finalment bons resultats pels quatre, i felicitar especialment l'actuació de Pablo Rahola que el dia del seu debut el duatló, no només va estar a l'alçada, sinó que va fer un molt bon paper arribant molt fort fins el final.
Des d'aquí animar a la participació de la gent a curses d'aquest tipus, que ens serveixen tant per agafar la forma, com per augmentar l'experiència en aquest esport.

Us volem veure amb el mono posat!!
Comentar que molt de nosaltres participarem al duatló olímpic de Banyoles que es celebrarà el dia 30 de març. Esperem que més gent es vagi afegint, sense por, a la convocatòria. (qui vegi les distàncies un pèl execives millor començar en un duatló sprint)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

També n'hi ha que vàrem anar el mateix dia a la V Duatló de la Segarra!!!

Salutacions, i a veure si conicidim en la propera!

Sunday

Sunday ha dit...

Per cert, jo hem vaig inscriure amb el nom del Club Probike Intemperie, però he vist que els que van anar a Vilanova no. No es podia? Bé he vist els resultats, deu ni do quin nivell!!! Felicitats a tots.
Tenia previst anar a Banyoles, però tinc la calçotada anual de familia, i si no canviem el dia, no podré venir, que vagi molt be, que aquesta si que es dureta...!!!

Sunday.