dilluns, 3 de març del 2008

Primera prova superada!






Hola a tots,
Ja tenim la primera foto de familía de la majoria de finishers que vareu venir a la primera prova de nivell de natació. En total vam ser al voltant dels 60 els que, de la mà d'en David Soler, en Santi Pellejero i en Jordi Arias, vam evolucionar per la piscina Sant Jordi seguint les seves instruccions.
Donar-los públicament les gràcies per la professionalitat i l'atenció desinteresada que ens van dedicar durant les dues hores que va durar la prova. Sou uns cracks nois!
Més endavant us enviarem els temps que vau fer per a que tingueu una idea del vostre nivell. També penjarem les dades de contacte d'en Santi i el Jordi per si algú necessita d'un entrenador personal.
Recordar-vos que estem treballant amb el neopré i tot el material per l'Ironman. Aviat tindrem notícies al respecte.
Informar als que no van venir a fer la prova, que a PROBIKE (caixa) tenim una mostra amb totes les talles del mallot de bici, la samarreta de running, la dessuadora i el mono de triatló pels que vulguin emprovar-s'ho abans de fer la comanda definitiva. Teniu de temps fins el 8 de març . Sino farem servir les dades que vareu posar en el moment de fer la inscripció.
Ens veiem aquest dissabte a les 9.00 h a PROBIKE per la prova de bici.
Fins ara finishers!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

I la foto??